Hessel Design & Interieur

Televisie Meubel

Voor een klant een mooi tv meubel mogen maken

Garderobe oplossing

Uw garderobe weer helemaal nieuw en praktisch ingericht? Dat kunnen wij regelen met deze multifunctionele kapstok en schoenenrek. Interesse stuur ons een mailtje.

Set Eikenhouten salontafels

Weer een hele leuke opdracht mogen uitvoeren. Van het framewerk tot aan het eindresultaat. #Lovemyjob

Balustrade tussen keuken en woonkamer

Design en veiligheid gaan hand in hand bij dit project. Mijn opdrachtgever wou een veilige afscheiding tussen de keuken en de woonkamer. Een mooie oplossing bedacht, gefabriceerd en geïnstalleerd. Leuke klus en en tevreden klant.

Toegangspoort

In deze opdracht konden wij onze energie wel kwijt. Dit toegangshek hebben wij van ontwerp tot uitvoering mogen maken. Trots op het resultaat..

Kasten, tafels en tv-meublen

Op zoek naar een pronkstuk in de woonkamer? We hebben unieke collectie handgemaakte kasten, tafels en tv-meubelen. Interesse stuur ons een berichtje of bel met 06 55872183

Buitenbank voor onder overkapping

Een op maat gemaakte buitenbank voor onder een overkapping. Wil jij ook mooi buitenmeubilair gemaakt helemaal naar je eigen wensen? Stuur ons dan een berichtje..

Kledingframe fanshop Eagles

Door het Deventer bedrijf State of Football ben ik benaderd om een aantal kleding frames te maken voor de fanshop van de GA Eagles
Als echte fan is het natuurlijk een eer om dit te mogen produceren...
#Trots

Bouw buiten bbq

Met die mooie lange zomers worden buitenkeukens en bbq's steeds populairder. We worden dan ook regelmatig ingeschakeld om te zorgen dat de constructie en bouw van deze produkten veilig en gedegen gebeurt.

Hemelbed

We krijgen steeds vaker hele leuke opdrachten. Zo mochten we voor de familie van den Heuvel uit Bathmen een hemelbed met tafels maken. Van ontwerp tot uitvoering met een mooi eindresultaat.

Onderstellen voor tafels

Druk in de weer geweest met het produceren van diverse onderstellen voor eet en salontafelsSchoorsteenkap

We hebben een mooie schoorsteenkap mogen maken voor een buitenkeuken met bbq en vuurhaard. #genietenvandezomer

Televisiemeubel

Een televisiemeubel speciaal op wens van de klant gemaakt. Met mooie eikenhouten planken en een stevig frame.
Wil jij ook een uniek meubel stuur ons dan een berichtje en we gaan aan de slag...

RVS Zitmeubel en onderstel

Het productieproces in beeld. Wil jij ook een uniek meubel voor thuis? Stuur ons dan een berichtje.

Maatwerk


Een mooi solide hekwerk voor je huis of tuin nodig? Stuur ons een mailtje en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Tuintafel van gelakt douglashout

Het is weer tijd om van de tuin te genieten. Dat doe je natuurlijk met deze unieke handgemaakte tuintafel van gelakt douglashout. Interesse? Stuur ons een berichtje of bel op 06 55872183

Wandmeubel

Dat doen we ook. Een wandmeubel naar wens van de opdrachtgever. Interesse in jou eigen wandmeubel? Stuur ons een berichtje of bel met 0​6 55872183 .

Wijnrek

Een sieraad voor je woonkamer...

Dit exclusieve wijnrek is 1,2 meter hoog en 30 cm breed. Speciaal vervaardigd van mangohout en precisie laswerk biedt het plek aan zes wijnflessen. Wij bieden dit bijzondere wijnrek aan voor 125 euro.

Plateau

We krijgen heel leuke en diverse opdrachten binnen. Zo hebben we een sta plateau voor een tokkelbaan mogen maken. Elke opdracht is weer een leuke creatieve uitdaging!

Buitenkachel

De mooie dagen zijn weer aangebroken. Lekker in de tuin genieten. En in de avond gezellig rondom onze unieke handgemaakte buitenkachels. Interesse stuur een berichtje en we gaan het regelen...

learn more